SECO - Leiderschapscoaching
SECO helpt leidinggevenden bij het nemen van de volgende stap in de groei van hun afdeling of team.
leiderschap, leider, leiderschapscoaching, manager, management, leidinggevende, coaching, teamcoaching, prestatie, focus
16710
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16710,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive
 

MANAGEMENT COACHING

Leidinggeven is een vak. Een moeilijk vak dat vooral in de praktijk geleerd dient te worden. En het is niet voor iedereen weggelegd. Uitsluitend degenen die over voldoende doorzettingsvermogen en aanpassingsvermogen en vitaliteit beschikken, kunnen de absolute top in dit vak halen. Leidinggevenden die open staan voor feedback van hun teamleden, collega-managers en leidinggevende(n), leren dit moeilijke vak het snelst.

Als leidinggevende werk je daarnaast ook hard aan de prestaties van het team. Zodat ze als afdeling verder komen. Groter groeien, slimmer werken en continu verbeteren.

 

Als externe coach kan ik het leerproces van jou en van jouw team versnellen en zo de prestaties verhogen. Focus ligt daarbij op het verbeteren van de samenwerking (onderling, interne en externe klantrelaties) waarbij account plannen, prestatienormen of continue verbetering leidend zijn.

 

Naast mijn eigen ervaringen als leidinggevende heb ik een ‘evidence based’ aanpak. Bewezen effectief dus. Functioneel coachen en sturen op resultaat.